Waarom “Me dunkt…”

“Me dunkt…” is een verzameling commentaren op het dagelijks leven, zoals zich dat iedere dag weer ontvouwt en ontwikkelt.

Dat commentaar heeft u ook (en misschien is het een idee dat te delen met anderen). Dit blog heeft geen andere bedoeling dan dat ik mijn mening de wereld in wil slingeren. De blogposts worden gemiddeld in een uurtje geschreven. Zonder correcties. In ‘natura’. Spontaan. Wellicht ontstaat er op den duur een rode draad, een thema of een eigen stijl; maar vooropgezet is het zeker niet. Zoals ik Miss Montreal ooit hoorde zeggen dat ze “nu een liedje ging zingen omdat ik het zelf zo leuk vind. Niet voor jullie, dus.”, zo zal deze blog gaan. Met wat u leest, kunt u het eens zijn… of niet.

Het blog is ruim twee jaar dágelijks geschreven, ook om te bewijzen dat ‘het leven’ ruim voldoende gevarieerd is als je wilt kijken. Mijn andere activiteiten hebben me ergens in 2014 laten besluiten die strikte regelmaat losser te maken; ik schreef op teveel plekken en tijd bleek niet zó relatief dat er meer van voorhanden komt als je meer kunt gebruiken. Dat neemt niet weg dat het nog dagelijks kriebelt.

Laten we ’s kijken of dat tot iets van een gesprek leidt…

Advertenties

5 gedachten over “Waarom “Me dunkt…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.