Je online portfolio: Pathbrite

Zite en Scoop.it zijn voor mij twee goede informatiebronnen, ieder met een eigen karakter en content. Via Scoop.it ontdekte ik vandaag Pathbrite.

De opzet van Pathbrite spreekt mij wel aan: een gevarieerd portfolio opbouwen. Gevarieerd in termen van soorten informatie: van tekst tot stilstaand beeld en presentaties tot video. En je kunt bepalen wie wat te zien krijgt.

Ik moet toegeven dat mijn praktische ervaring met Pathbrite nog beperkt is: ik heb niet zoveel verschillende soorten informatie. Maar ik heb wel in mijn hoofd om met Pathbrite dat begrip portfolio te gaan invullen. Wellicht biedt het mogelijkheden om een cv te maken waaraan demo’s en hyperlinks zitten naar producten en projecten waarbij ik betrokken was. Mij lijkt dat wel erg mooi. Dan kan zo’n klassiek, feitelijk cv de vuilnishoop op. Want een dynamische presentatie is toch mooiere en aansprekender.

Nu maar hopen dat ik ermee uit de voeten kan. Want om te beweren dat ik een handige whizzkid ben, zou gelijk staan aan glashard liegen.

20120622-203509.jpg

(In verband met een zojuist overlopend koffiezetapparaat moet ik het hier even bij laten en een deel van de keuken koffiedrabvrij gaan maken.)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s